El ve ayak siğillerinden kurtulma yöntemleri

Siğil deride çok sık görülen virüs kaynaklı bir infeksiyonudur. Vücudumuzun her yerinde ortaya çıkabilirler. Zararsız gibi görünse de zamanında tedavi edilmediğinde kanser dahil pek çok ciddi hastalığa sebep olabilirler. Özellikle genital bölgedeki siğillerde bu tür riskler daha fazlardır. Siğilleri oluşur oluşmaz tedavi etmek gereklidir ancak dondurma, yakma ve cerrahi müdehale yöntemleri çok acılı olabilmekte ve iz bırakmaktadır.

eldeki siğil nasıl geçer
 Hastalar bu yöntemleri kabul etmeden önce mutlaka tekrar düşünmelidir. Siğillerin tedavisinde öncelikli izlenmesi gereken tedavi, siğilleri yok etmeli, iz bırakmamalı ve siğillerin tekrarlamasına izin vermemelidir. Nitekim dondurma ( kriyoterapi ), yakma ( lazer ), cerrahi müdehale gibi yöntemlerde siğillerin tekrarlama oranı çok yüksektir. Bu tür maliyetli ve yan etkileri olan tedaviler herkes için uygun değildir.
Şu unutulmamalıdır ki her siğilin tedavisi aynı değildir. Aynı bitkisel tedaviyi her siğil tipine uygulamanız oldukça tehlikeli sonuçlar doğurabilir. Doğal tedavi yöntemleri uygulayacaksanız mutlaka bir uzmandan bu konuda destek almanız gereklidir. Bunun yerine siğillerle mücadele için hazırlanmış, siğillerden 5 gün gibi bir sürede kurtulmanızı sağlayacak,  Siğillere Son kitabını da incelemenizi tavsiye ederim.Kitabı incelemek için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder